Udskiftning af vinduer og montering af energivinduer

Hos ​Tømrer- og snedkermester Jørgen Bagge har vi stor erfaring med montering og udskiftning af vinduer i blandt andet Roskilde, Egedal og Taastrup. Derudover kører vi også gerne til København.

​Vi er bevidste om, at alle huse har deres eget unikke udtryk, og at det skal fremhæves, når der vælges nye vinduer.

Energivinduer med fokus på detaljerne

Vi har mere end 30 års erfaring, hvilket gør os i stand til at montere energivinduer, så det færdige resultat kommer til at fremstå perfekt - lige fra de små detaljer til de store linjer.

Vores energivinduer er typisk af træ og aluminium, men de kan også være af rent træ eller plastik. I forbindelse med vores vinduesudskiftning varetager vi opgaver med specialvinduer, hvor standardelementer ikke passer ind samt entrepriser i forbindelse med renovering og ombygning.

Ved udskiftning af vinduer benytter vi ofte vindueselementer fra KPK - se mere her.

Få et bedre energimærke med vores udskiftning af vinduer

Før vi udskifter dine vinduer, tager vi blandt andet stilling til fugetypen omkring vinduet og udseenet på vinduespladerne.​Efterfølgende tager vi en snak med dig om dine forventninger, og vi sikrer i det hele taget, at du får nogle energivinduer, som vil forbedre boligens energiklasse og det æstetiske udtryk.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Når du skal have udskiftet dine vinduer til energivinduer, har du mulighed for at få håndværkerfradrag. Læs mere på www.skat.dk.

​Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på energirigtige vinduer. Du kan ringe til os på telefon 40 55 65 13, eller du kan skrive til os på jorgen.bagge@mail.dk.​​

Om os​

Tømrer og snedkermester Jørgen Bagge i Roskilde udfører alt inden for traditionelt tømrer- og snedkerarbejde, nybygning, tilbygning, renovering, ombygningsopgaver m.m. i hele København.

Tømrer- og snedkermester Jørgen Bagge

Glimvej 4

4000 Roskilde

​CVR:​ 72455614