Udskiftning af døre til ejendomme og boligselskaber

Hos ​Tømrer- og snedkermester Jørgen Bagge har vi mange år erfaring med montering og udskiftning af døre. 

Vi arbejder for private og erhvervskunder i omegnen af Roskilde, Egedal og København, men vi udfører også opgaver for boligselskaber og ejendomskomplekser. Her er der typisk tale om energirigtige døre, der skal være miljøvenlige og lydisolerende.

Vi har et bredt udvalg af energirigtige døre

Vi  udfører udskiftning af energirigtige døre med et bredt udvalg af træ- og aluminiumsdøre, og det er lige fra klassisk stil til det mere moderne udtryk.

Desuden kan vi løse opgaver i entrepriser. Vi er i det hele taget opmærksomme på, at vi altid skal fremhæve og understrege det unikke udtryk, som huset og boligen har.

Vi bruger typisk dørelementer fra KPK - læs mere her.

Vi starter altid med en indledende samtale, så vi kan afdække dine ønsker og forventninger til dørudskiftningen og finde en løsning i fællesskab. 

Vi vægter vores kunders tillid højt. Derfor er vi altid opmærksomme på, at opgaven skal udføres professionelt og uden problemer. Vi sørger naturligvis for at afdække møblerne omkring os og rulle beskyttelsesmåtter ud på de relevante gulve, så boligen ikke tager skade.

Hør mere om vores udskiftning af døre og få et uforpligtende tilbud

Bemærk, at du har mulighed for at trække energirigtige døre fra i skat. Du kan læse mere på www.skat.dk.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en udskiftning af døre. Du kan sende en e-mail til jorgen.bagge@mail.dk eller ringe til os på mobiltelefon 40 55 65 13.

Om os​

Tømrer og snedkermester Jørgen Bagge i Roskilde udfører alt inden for traditionelt tømrer- og snedkerarbejde, nybygning, tilbygning, renovering, ombygningsopgaver m.m. i hele København.

Tømrer- og snedkermester Jørgen Bagge

Glimvej 4

4000 Roskilde

​CVR:​ 72455614